Rigtig godt nytår

2017 – Året lakker mod enden. Det er dét tidspunkt på året, hvor de fleste af os kigger lidt tilbage og gør status. Er der nogle følelser, ting, vaner, mennesker, man skal vinke farvel til. Noget der skal tages afsked med, eller noget man skal frigøre sig fra. Jeg tror det er sundt at lige få tænkt nogle tanker og frigøre sig selv fra noget af det gamle som måske ikke gav én dét man ønskede eller troede.. Nogle har sågar ritualer omkring det. Skriver det på en ballon og sender til vejrs eller skriver det på en seddel som man brænder af. Gør dét der giver mening for dig. Så er der plads til nye tanker, følelser, nye spændende oplevelser, nye vaner, mennesker m.m. som du gerne vil have, skal fylde mere i det nye år.
For Roser er røde webshop og butik, har 2017 budt på lidt af hvert. Det startede stille og roligt ud og Pia og jeg var på messe i februar, hvor jeg plejede mine kontakter og leverandører. Rigtig spændende at se de nye trends omkring boligindretning. Pia smagte på Littles kaffen og fik mig overtalt til, at det var en god idé til shoppen. Jeg skulle ikke smage – næ tak – jeg drikker skam ikke kaffe… hi hi.. Det begyndte jeg så på, for den kaffe smager jo bare vildt godt og nu er jeg vist blevet en rigtig kaffesøster. I efteråret var vi afsted igen og dér lavede jeg aftale med Munkholm og deres cremer og sæber. Det er jeg også rigtig glad for. Det er så super lækkert og til priser man kan forstå ❤️
I løbet af efteråret skete der flere ting. Jeg gik igang med at lave denne blog og den skal jeg gøre mere ved i det nye år jeg har lavet en side på facebook til den som du kan kigge forbi hvis du har lyst. Den hedder slet og ret Roser er Røde og hvis du følger den, kan du se de nyeste blogindlæg derfra. ? Senere på efteråret, blev jeg kontaktet af et firma der laver boligreportager til ugeblade og magasiner. De havde set nogle af mine billeder herhjemmefra og ville gerne tage billeder herhjemme, hvilket de fik lov til og de interviewede mig omkring stilen herhjemme og omkring shoppen “Roser er røde” Det bliver spændende hvor det ender i det nye år.
Derudover har jeg også i løbet af året været konsulent på en privat bolig renovering. Det har været en sjov og dejlig opgave og jeg har været heldig at få lov til at tage nogle billeder derfra, som jeg har brugt som reklamebilleder.
Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med 2018. Jeg har en god fornemmelse i maven. Der er lagt ting i ovnen, som man siger og jeg er spændt på, hvor det fører mig og Roser er røde hen i det nye år.
Mange tak fordi du læste med.
Jeg vil gerne ønske dig et spændende og vidunderligt nyt år ❤️
Kærlig hilsen Carina

www.rosererrøde.dk

Loading

Skriv et svar