1. december

Det er blevet december 2020 og julen står i år i coronaens tegn.

Der skal tages beslutninger om juleaften og hvem og hvor mange man skal være sammen med. Det kan være svært og der kan være hensyn som der skal tages højde for. Rigtig mange jeg kender, har skåret det helt ned i år. Kun deres egen lille familie og evt. et par bedsteforældre.

Jeg tænker at det jo kun er i år, hvor vi skal gøre det lidt anderledes, så det overlever vi nok. Det gælder om at få smitten ned, så vi snart kan få vores normale liv tilbage.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så må vi gøre alt hvad vi kan for, at hygge os hjemme og sprede hygge omkring os, uden at være i selskab med mange. Ja sådan tænker jeg.

Julen er uanset en fantastisk højtid hvor kærligheden og omtanken til hinanden er i højsædet. Og der er mange måder vi kan vise, at vi sætter pris på hinanden. En dåse med hjemmebag til de ældre i familien, en biograftur til en veninde, en frisk gåtur med en bror eller søster et lille håndskrevet brev til en gammel skolekammerat og meget mere.

Hos hyggehjem kan du bestille dine julegaver og vi pakker dem pænt ind, så du slipper for besværet. Så har du mere tid til at hygge om dine nærmeste ♥️

Få 10% på dine indkøb hos os ved at bruge koden hygge10. Du kan bruge koden 1 gang og inden d. 14 dec.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til dig, der læser med. Det betyder rigtig meget for mig at der er interesse omkring min lille shop. At der er nogen der anbefaler os til andre eller bare vælger at handle hos os ind i mellem. Det betyder at jeg kan fortsætte med at finde fine varer til gode priser. Konkurrencen med de store webshops er hård og Corona har ikke gjort det lettere.  Men jeg fortsætter med at kæmpe for min lille butik og for at kunne lave dét jeg brænder for..


Men det vigtigste er, at lave noget der gør én glad. Og det gør min hyggeshop mig.

Jeg ønsker dig en dejlig december og masser af hygge med dem du holder af.

Kh Carina fra hyggehjem.dkLoading

Skriv et svar