Januar

 

Vinter ❤️
Vi er ved at være halvvejs igennem vintermånederne og man kan rigtig mærke den bidende kulde udenfor lige nu. Jeg ved godt at butikkerne – både tøj og indretning – viser forårskollektionerne frem men jeg kan godt lide, at man ikke hele tiden higer efter det næste der kommer frem men dvæler lidt ved årstiden og hvad den byder på. Vinteren er den tid på året hvor vi har brug for lys i hverdagen. Der er ikke så meget lys ude – selvom dagen allerede har tiltaget med ca 34 min og det er noget man allerede kan mærke synes jeg – men det gælder om at skabe lys og varme i vores hjem. Både med forskellige hygge lys og lune tæpper, men også med at hygge om de mennesker der står os nær. Det betyder noget for os alle sammen, at vi nyder at være sammen med familie og venner – Det er årstiden hvor det er skønt at lave simremad, bage og bruge tid i køkkenet, men også årstiden hvor man kan blive blæst igennem på en rask gåtur eller lege i sneen.
Her er en lille opskrift fra mig på en ginger-rom-toddy, som er god at varme sig på ❤️
1cl rom
1cl belvoir cordials ginger saft (eller andet ingefærsaft)
Kogende vand der lige har kølet i 4-5 min
Flødeskum /kokosmælkskum
Drikkes varm og smager skønt ?

Rigtig dejlig vinterdag til dig.
Kh Carina

Ingefær saften fås naturligvis her www.rosererrøde.dk

Loading

Skriv et svar