delikatesser hos Roser er røde

Kære dig der læser med på min lille blog. 

Tak fordi du kigger med ❤

Det er sommer så man næsten må knibe sig i armen… sol og varme der bare bliver ved og ved og om du har ferie eller ej, så har denne varme sommer sat sit præg på os alle.. De lune lyse aftener, med smukke solnedgange, åbne vinduer og duften af blomsterne i vindueskarmen, på altanen, terrassen osv..  Der er liv i gaderne, glade studenter og slentrende kærester, is-spisende børn, café-liv og musik fra åbne vinduer… Strandliv, byliv, landliv – venner der mødes – drinks, grin og hyggesnak.. Ja vi danskere forstår at nyde denne varme sommer som er helt sydlandsk i år.

Jeg tager fri nogle dage ind i mellem men jeg nyder også at åbne den lille butik for dem der bare lige kommer tilfældigt forbi. Åbningsdagene og tiderne vil variere de kommende uger, så hold øje med hjemmesiden, hvis du vil kigge forbi. 

I min lille webshop har jeg i øvrigt fået fingre i nogle super lækre produkter, som netop er lagt i shoppen. Jeg har nemlig længe haft lyst til at udvide repertoiret i delikatesse afdelingen og jeg har både overvejet Franske og Engelske specialiteter. Men jeg skulle ikke længere end til Odsherred i vores eget lille fine land, for at finde det helt rigtige til min butik. En gård der producerer julice, saft, sirup og meget mere. Og et ægtepar der brænder for deres produktion af lækre delikatesser. Æblesmør, hasselnødde dressing, hvidtjørnssaft og meget mere. Sidingegård ligger i hjertet af Odsherred i landsbyen Sidinge. Gårdbutikken og den tilhørende plantage drives af Mogens, der er 3 generation på gården.

Udviklingen af egenproducerede kvalitetsprodukter, hvor egne æbler og lokale frugter og grøntsager bliver forarbejdet i nyindrettede lokaler i gårdens bygninger, sker på et moderne rustfrit anlæg med fødevaretilsyn og sikkerhed i top. Flere lokale landmand, som f.eks. Asger Lorentzen fra Ebbelykke, Niels Hasselriis fra Skelbjærgaard fra Stenstrup og Gartnergården ved Nr. Asmindrup, leverer råvarer til produktionen. Yderligere hentes der flere blomster og bær fra mange steder i det smukke Odsherred. Det er dansk når det er bedst ❤

Jeg vil ønske dig og dine en fortsat dejlig sommer med glade oplevelser, der kan lægge sig som varme kærlige sommerminder. 

Kærlig hilsen Carina  www.rosererrøde.dk 

Loading

Skriv et svar