Sikken en sommer

Det er blevet sensommer og vejret har ændret sig, til mere normale temperaturer. Men hold da op, hvor har det været en fantastisk sommer – vejrmæssigt. Jeg håber du har nydt det max og føler dig fyldt op med dejlige oplevelser, og den ro og overskud det giver at have slappet rigtigt af. 

Vores sommer har foregået både herhjemme og i Sverige. Først skulle min far indlægges og behandles for 3 blodpropper, men han er heldigvis kommet sig hurtigt og ferien kunne nydes i fulde drag. Vi har badet, sejlet i kano og meget mere. Og vi kunne sagtens have brugt en uge eller to mere, ligesom de fleste andre ? 

Vores afslutning på sommerferien blev dog trist, da vi måtte sige farvel til vores kære hund Baloo, som kun nåede at blive næsten 6 år. Han var en hund med en stor personlighed, så her blev så frygteligt tomt uden ham. Både os og vores gamle hund Dina, blev så triste og stilheden var enorm, så vi indså at vi hurtigt måtte have en ny hvalp. Og vi har fået den sødeste Landseer hvalp. Dina er virkelig livet op og vi andre er også faldet pladask for ham, men vi sørger stadig over Baloo og det sidder lige inde under huden ? Jeg savner ham – hver dag og det er gået op for mig at en hund kan betyde lige så meget som et menneske. Og hver dag er der små ting jeg tænker på som jeg savner. F.eks. savner jeg at han gav mig en “high five” med sin pote, når jeg om morgenen kom op af trappen fra kælderen og at vi lige “stangede” hovederne sammen og sagde godmorgen til hinanden. 

Jeg savner også at han altid gik med mig i shoppen, når jeg skulle hente varer. Han var lidt klodset, også pga han blev mere og mere blind, men han fik heller aldrig helt kontrol over sine lemmer ? hvilket gjorde at jeg måtte bede ham om at gå ud igen, så porcelænet ikke fik sig en flyvetur. Så lagde han sig tungt lige udenfor døren og ventede på mig. Og da døren åbner udad måtte jeg altid lige kalde på ham indefra og bede ham flytte sig, så jeg kunne komme ud igen – ?. Når der kom fragtmænd med store kasser på mærkelige vogne, så holdt han sig i baggrunden imens Dina løb logrende hen og snusede til deres lommer, for at se om de måske havde en godbid. Først når jeg sagde at det var ok og gik hen og snakkede med fragtmanden, kom Baloo hen og sagde goddag. Han var reserveret men det var også min tryghed. Han passede på mig. Og han passede på hele familien. Vi glemmer ham aldrig, men vi nyder at have fået en lille ny forelskelse. Dina er i den grad livet op og er rigtig sød ved vores lille Mickey❤️❤️ Et nyt eventyr er begyndt ❤️ og Mickey – vores nye hvalp – har det blideste og kærligste sind og det er vidunderligt, at lære dette nye lille væsen at kende ❤️❤️ Oveni tabet af Baloo, måtte vi en uge efter, sige farvel til vores søde Maine Coon kat Yasmin, som blev 13 år. 

Sådan er livet og vi slipper ikke for de triste ting. At miste familie medlemmer, venner, kæledyr osv. er så hårdt når det rammer. Det er en af grundene til jeg tror, det er så vigtigt at holde fast i de gode ting – og nyde dem og sætte pris på dem. Det kan sagtens være de helt små ting som at gøre det pænt omkring sig, få ryddet op, spise ordentlig mad der gør os sunde og raske, men også at sætte pris på de mennesker der gider være sammen med én, både i gode men også dårlige tider og som bakker op og vil én det bedste ❤️❤️ altså de rigtige venner ❤️❤️ 

Billederne denne gang er både af Baloo og Yasmin og selvfølgelig af vores nye kærlighed Mickey ❤️ 

Skulle du mangle lidt til at gøre det hyggeligt for dig selv og dine næreste, så kig forbi www.rosererrøde.dk og mangler du lidt lækkert til smagsløgene, vil jeg anbefale dig at kigge på varerne fra Sidingegård i Odsherred. Det er produceret med kærlighed for råvarer og sundhed. 

Kh Carina

Her snakker jeg med Baloo i Sverige Her er nogle billeder af Mickey

Loading

Skriv et svar