Det dejlige efterår hos Carina – Roser er røde


Efterår. 

Vi er midt i denne smukke årstid som også er en årstid der varsler vinterens komme. Blæsten tager til, nætterne bliver koldere og dagene bliver også koldere og kortere. Vejret skifter fra sol til regn og blæst, ofte flere gange om dagen.

Det gælder om at nyde de smukke farver, nyde årstidens høstvarer med lækre grøntsager og frugt. Finde tørklæder, støvler og lune jakker og trøjer frem og tage det af og på flere gange i løbet af en dag.


Efteråret er årstiden hvor jeg synes man finder hjem igen. Efter en sommer, hvor man render rundt udenfor så meget som muligt, holder ferie ude eller hjemme. Man har blikket vendt ud – ud på stranden, ud i haven eller i gården, ud på ture, ud i verden, har slappet af udenfor, spist ude osv. Og så kommer efteråret og så finder man hjem igen.

Er du typen, der bliver lidt trist, når det bliver efterår og mørket kommer snigende, så er mit råd til dig, at du skal omarrangere i dit hjem. Byt om på spiseafdelingen og sofa afdelingen f.eks – fixe badeværelset op eller lignende. Det kan virke uoverskueligt og besværligt osv., men når man først kommer igang, er det både forfriskende og sjovt. Samtidigt får man ryddet ordenligt op og det er med til at skabe luft “på øverste etage”.

Hos os er vi 5 voksne i 4 soveværelser. Vi er lige nu igang med at bytte soveværelser. Kun vores mellemste søn, bliver hvor han er, men med om-arrangering, oprydning og lidt nyt på sit værelse også. Så er der 3 andre værelser som bliver byttet rundt og ja man opdager altid, at noget måske lige skal have en malerpensel osv. Og vi er ikke engang halvvejs endnu. Min mand og jeg sover i stuen pt. Med vores tøj liggende på stole osv. Imens får vi rykket rundt på vores datter og ældste søn, inden vi selv kan rykke ind i et nyt soveværelse… Det er stressende – ja – men så er det heller ikke værre og vi får grinet og svedt en masse undervejs. Og så glææææder vi os til det hele er færdigt.

Jeg læste et sted, at vi mennesker bygger rede hele livet. Det blev beskrevet som noget kedeligt noget, vi alle gør, og nogle gange er der nogen der vågner op og bliver skilt og får sig et nyt liv…Ha Ha… Det er sundt at blive provokeret ind i mellem og jeg er ikke bange for at sige højt, at meningen med livet for mig, først og fremmest, er min familie. Og i familielivet er hjemmet, arbejdet, og fritidslivet de vigtigste omdrejningspunkter. Og lige for at slå det fast, en familie kan altså være andet end far, mor og børn! Der er så mange forskellige måder at leve sit familieliv på i dag – heldigvis, for vi er så forskellige alle sammen.

For mig er vores hjem dér hvor man samler energi til alt det andet. Så derfor er det er så vigtigt, at vi nyder at være i vores hjem. Det må aldrig blive et fængsel. Og for at alle har det godt, så rykker vi ofte rundt, laver om osv., så det fungerer bedst muligt. Min søde mand Christian, er min kæreste, min makker, min bedste ven og min arbejds-kollega og jeg er så taknemmelig for, at vi er på denne rejse i livet – sammen. Han er med på de fleste af mine skøre idéer og jeg på hans og der er ingen jeg kan grine så meget med, som med ham. Vores unger synes vi er lidt for tossede ind i mellem, men det er helt ok. Faktisk er det helt som det skal være ❤️ for os. Det gælder om at leve livet på sin egen særlige og herlige måde.  

Tja sådan fungerer det altså for os og som om vi ikke har nok med at rykke rundt i vores hjem, ja så har vi også fået en hundehvalp, som vi er helt vilde med. Sommeren bød nemlig for os, udover varme dejlige sommerdage, også på et trist farvel til vores ene hund Baloo og vores ene kat Yasmin. 

Derudover og bare for at ikke kede os et sekund… ha ha… ja så har vi lavet lidt om i den lille Roser er røde butik og vi har åbnet op til baglokalet, hvor jeg har indrettet en julestue. Kom endelig forbi en dag, hvis du er i nærheden. Der er kaffe på kanden og altid tid til en lille snak. Jeg holder åbent onsdag, torsdag og fredag kl. 14-17.30.


Og nej det er ikke for tidligt med julerier, hvis du spørger mig og hvem er det lige der bestemmer dét. Gør som du vil. Start tidligt eller sent men hvis du godt kan godt lide at planlægge i god tid og få købt de små gaver, lidt nyt julepynt og lidt godt til ganen ? så kig forbi Allerød eller webshoppen. Her er også fyldt med hyggelige ting til dit hjem og mange fine gaveidéer.


Vi er klar til at byde vinteren velkommen med alt hvad der hører sig til.

Det blev en længere omgang. Mange tak til dig der læser med helt til enden ?Her er lidt billeder af lidt af det nye hos Roser er røde


Se mere på www.rosererrøde.dk

Rigtig god efterårsdag til dig og dine.

Kh Carina

Loading

Skriv et svar