Tålmodighed, tålmodighed

Renovering og tålmodighed. De to ting hænger sammen men jøsses hvor bliver éns tålmodighed testet mange gange undervejs ?

Vi har prøvet det mange gange før og vi ved, der altid sker uforudsete ting undervejs. Det har der også gjort denne gang og hvor er det godt man ikke ved hvor meget arbejde der i virkeligheden er, inden man går igang. He he.. så ville der ikke blive lavet så meget tror jeg. En af de store udfordringer i butikken , var at få lagt vand ind og toilet, afløb, køkkenvask, håndvask, opvaskemaskine m.m. Christian kan alt men har har været ved at give op et par gange men men altså, nu er der toilet og idag har han bygget væg og sat dør i, indtil toilettet. I morgen skal noget puds, slibes ?? og det støver helt vildt, så jeg går rundt og lægger plastik over varerne og sørger for at de ikke tager skade. Kompressor, sømpistoler, save og mange flere kasser med værktøj er over det hele på gulvene og idag synes jeg bare det var skruen uden ende.. så jeg kørte en tur i Silvan.. skulle alligevel have noget mere maling og på vejen fik jeg en idé til at sætte en dør i stand, som går fra caféen og ud i vores have. Så det går jeg igang med i morgen. Hi hi.. så må Christian klare resten inde i butikken og caféen ? Vi skulle egentlig have været en tur til Sverige i denne weekend men vores søn tog vores store bil og tog på weekendtur til Langeland og så fik vi arbejdet lidt mere i butikken i stedet.. ?

Men nu varer det heller ikke længe før vi er færdige..

Jeg skriver lige så snart jeg ved mere og viser selvfølgelig billeder. Nu må I nøjes med lidt byggerods billeder ? og et pjusket billede af mig fra butikken.. ha ha 

Og nu skal jeg ud at gå en tur i skoven med vores søde vovser. 

Kan I have en dejlig weekend alle sammen. 

Kh Carina 

 


  

Loading

Skriv et svar