Væk med julen og hvad så? Og konkurrence…

Hej og velkommen til min nye blog. Og rigtig godt nytår! 

Et nyt år og et nyt årti, er allerede godt igang. Jeg håber at du har taget de første gode skridt ind i dit nye år.
Der skete mange ting i 2019 for vores shop og butik og i 2020 vil vi gerne fokusere på det vi allerede har og så gøre det bedre. Ingen kæmpe store projekter ligger og venter. 
Det er blevet januar og de fleste af os, har fået pakket julen væk og først syntes jeg det var så skønt at her blev så rent ryddeligt men som mange andre, så synes jeg efterhånden også at vores hjem var blevet lidt tomt og bart og det var som om der manglede noget hygge i indretningen. 
Nu er det jo vinter (i kalenderen i hvertfald) så jeg synes godt man må vinterdekorere i hjemmet og man kan sagtens lade lidt af det julede være, men blot tage det røde og det mere glimmer-agtige væk. Jeg har stadig et par englevinger hægende og nogle skøjter i træ. Og lyskæder her og dér kan også være fine. Under en glaskuppel f.eks.
Her er lidt tips til inspiration.


1. Få grønne planter ind. Tag en tur på planteskolen eller den lokale blomster biks. 
Jeg bruger Plantorama og jeg elsker at tage ud og og finde lidt nyt til hjemmet. Og lige nu – midt i vinteren – bruger jeg også kunstige blomster. Jeg mixer dem gerne med grene fra haven og jeg købte et bundt eucalyptus grene sidst jeg var i Plantorama, som jeg bruger både for sig selv og også sammen med lidt kunstige blomster… 

 

2. Spejle. Det er en mørk tid og spejle reflekterer lyset og kan få et rum til både at syne større og lysere. Jeg elsker spejle og kan ikke på nok af dem i indretningen.

3. Stearinlys og lanterner. Jeg bruger både lanterner med pære til batteri samt stearinlys. Det hygger så meget. Duftlys er jeg også blevet fan af. Det er vidunderligt at komme ind i et rum der f.eks dufter rent af sæbe…

4. Skåle/fade med frugt. Det giver farve, duft og lyst til nogle gode c-vitaminer.

 
5. Dekorér med kurve og kasser, puder og tæpper. Om vinteren må der efter min mening gerne være noget tekstur. Det skaber hyggelig stemning. Grove hørpuder evt. med frynser. Kurve med tæpper til at svøbe om sig eller til at stille planter i, trækasser, træskåle/fade osv. og så gode smukke lanterner. Evt de flotte til batterier som du finder hos hyggehjem.dk

 
Til sidst en lille note om årstidbestemt boligindretning…
Både modetøjs- og interiørfirmaer reklamerer allerede nu (nogle startede allerede i december) med deres sommer-kollektioner. Jeg kan godt lide at stoppe op og fokusere mere på nuet end at allerede gå rundt og længes efter noget man først kan bruge, når de varmere temperaturer og lange lyse dage og aftener indfinder sig. Vinteren er her og kulden skal nok komme. Det plejer den jo at gøre i januar, februar og ofte også i marts… så der er masser af tid til at vinterdekorere og vinterhygge. 

Jeg tror ikke på at lykken er noget man kan planlægge ud i fremtiden. Det gælder om at finde den her og nu. Huske på de små ting i livet. At trække vejret dybt om morgenen når man vågner og stadig ligger under dynen og tænke gode tanker om den dag der skal til at i gang og hvilke gode ting man gerne vil lave. 
Mange starter det nye år med slankekure. Prøv i stedet at være god ved din krop. Giv den sund mad og drikke og mærk efter sult og mæthed.
Januar måned er midt i vinterårstiden og måske kan du mærke at du har brug for eksta c-vitaminer. Sådan har jeg det lige nu, så jeg har købt rigeligt med citroner, så jeg kan frådse med dem og nyde dem. Jeg putter appelsinskiver i salaten, citronskiver i vandet jeg drikker og også i min te. Jeg presser dem og laver limonade (eller bruger saft fra Cordials?) og jeg laver citron sirup og lemon curd. 
Rigtig god januar til dig og tak fordi du læste med ?♥️
Kh Carina

Hyggekonkurrence – SE HER: 

Jeg har lavet en dejlig hyggepakke som en heldig vinder, får sendt kvit og frit. 
Jeg trækker vinderen torsdag d. 30. januar.
Betingelser: For at deltage skal du tilmelde dig bloggen og skrive en kommentar til dette blogindlæg.
Du kan tilmelde dig til bloggen allernederst på denne side (Du skal desuden bo i et EU land).
Pakken indeholder to lækre krus i farven buttermilk fra Ib Laursen, en lille te fra Tafelgut, en bambus tesi, en instant kaffe fra Little’s – Café Amaretto og så en lækker quilt/vamset tæppe fra Chic Antique. Farven er pudder/natur/nougat-agtig og passer nemt ind alle vegne. Dette tæppe er så vamset at den peger i retning af en dyne og er perfekt i denne kolde tid. Den er oven i købet på tilbud lige nu i hyggehjem.dk til 149,50 altså sat ned med 50%. Derudover en pakke med Baru skumchokolader.
Samlet værdi for hyggepakken er lige under 400kr. 
Rigtig god fornøjelse og held og lykke ?
Kh Carina 

Loading

10 comments / Add your comment below

 1. Kære Carina. Godt nytår til dig.
  Som altid er det hyggeligt at læse din blog med dine gode ideer suppleret op med mega hyggelige billeder.
  Rigtig god søndag.
  De bedste hilsner
  Marianne

 2. Kære Carina
  1000 tak for et hyggeligt og inspirerende indlæg. Lever som dig i nu’et, og nyder tiden med tæpper og sterin-lys ???

 3. Først tillykke med din nye blog.
  Den er så fin og lækker.
  Den er jeg simpelthen på Carina.
  Både blog og konkurrence.
  Sikke en skøn gevinst.
  Den vil jeg så mega gerne vinde.

  Den bedste aften til jer
  Klem

  Charlotte

 4. Sikke nogle skønne billeder og inspiration du giver os. Og hvor har du ret. Vi skal nemlig være i nuet både i hjemmet og på det personlige plan. Tak for en rigtig god reminder omkring det. Skøn gevinst.

 5. Tillykke med din nye fine blog og fine skriv ♡ Jeg er så vild med jeres hjem og i mit næste liv så håber jeg at have ligeså god smag ♡

 6. Hej Carina.
  Tillykke med din fine nye blog. Jeg nyder dine indslag og glæder mig til at se hvad der kommer til at ske her og i din skønne butik i fremtiden. Vi har næsten lige købt nyt hus, så glæder mig også til at bytte lidt penge med lækre sager fra dig ?

 7. Kære Carina ?
  Det er så hyggeligt og dejligt at læse din bl8g, og kigge på alle dine skønne billeder ?❤

 8. Ta daaa… så har vi fundet en vinder af konkurrencen. Det blev lige med en dags forsinkelse, da der var nogle tekniske ting omkring hvordan jeg kunne se hvem og hvor mange der havde tilmeldt sig bloggen og så også havde skrevet en lille kommentar. Derfra var det nemt nok. Jeg bad Christian og at sige et tal mellem 1 og 9 og så var vinderen fundet ?? 1000 1000 tak til jer der ville være med og tak til alle der følger min lille blog. Der kommer snart en ny konkurrence herinde. Og hvor er det hyggeligt at skulle sende denne hygge-pakke afsted til “Hos villa fryd” , for det var nemlig hende der løb af med præmien. Stort tillykke, du kan god begynde at glæde dig, din pakke bliver sendt afsted i dag. Jeg skriver lige til dig for at få forsendelsesoplysninger.
  Jeg vil ønske jer alle sammen en dejlig fredag. Snart er det weekend ?♥️
  Kærlig hilsen Carina

Skriv et svar