Vinderen blev….

Ta daaa… så har vi fundet en vinder af konkurrencen. Det blev lige med en dags forsinkelse, da der var nogle tekniske ting omkring hvordan jeg kunne se hvem og hvor mange der havde tilmeldt sig bloggen og så også havde skrevet en lille kommentar. Derfra var det nemt nok. Jeg bad Christian og at sige et tal mellem 1 og 9 og så var vinderen fundet ?? 1000  1000 tak til jer der ville være med og tak til alle der følger min lille blog. Der kommer snart en ny konkurrence herinde. Og hvor er det hyggeligt at skulle sende denne hygge-pakke afsted til “Hos villa fryd” , for det var nemlig hende der løb af med præmien. Stort tillykke, du kan godt begynde at glæde dig, din pakke bliver sendt afsted i dag. Jeg skriver lige til dig for at få forsendelsesoplysninger.

Jeg vil ønske jer alle sammen en dejlig fredag. Snart er det weekend ?♥️

Kærlig hilsen Carina

Loading

2 comments / Add your comment below

 1. Wooooooo hooooooooo jubiiiiii juhuuuuu jeg har vundet. Nøjjjjj en fed start på weekenden. Hallo!!!!!

  Tusind tusind tak. Er helt overrasket.
  Kim stod i køkkenet og pludselig kommer han farende. Hvad sker der.
  Ja jeg udbryder juhuuuuuuuu ( meget højt)

  Er virkelig glad. Du må hilse og sige jeg syntes det er en helt fantastisk nummer trækker.

  Den bedste weekend sender jeg til jer
  Klemmer

  Charlotte

  1. Ha ha Så dejligt at du blev glad og jeg hilser Christian og siger han er “lykkens gudinde” ??

Skriv et svar