Håbets kraft

Håb er mit yndlingsord i disse dage.

Håb er fyldt med kraft og kan forandre og skabe nye veje. Håbet er i vores drømme og fantasi. Håbet er fyldt med positiv forventning om en ny dag og en fremtid og er oftest dét der driver os mennesker. Håb om forandring, sundhed, kærlighed osv.

Lige nu holder vi fast i håbet når vi bliver hjemme, handler ind og holder afstand, når vi passer på vore ældre og handler ind for dem og kører medicin ud til dem.

Håb er også dét vores regering giver os med opbakning og hjælpepakker til virksomheder i håbet om en snarlig mere normal hverdag.

Håbet om en ny dag i morgen får os til at plante blomster og urter, male skuret og reparere en skabslåge. Det er også at hygge os med vores børn derhjemme og lære dem om livet omkring os. Håb er også at snakke om dem vi savner og som vi skal se igen lige så snart det er muligt. Håb er også at købe lidt ekstra godt til sig selv. En parfume, en creme eller nogle nye puder til hjemmet. Håbet får os måske også til at planlægge næste års sommerferie.

Nogle siger at tro, håb og kærlighed er de tre vigtigste ingredienser i livet. Men for mig vejer håbet tungest lige nu.

Min lille butik og webshop har det hårdt i øjeblikket men det er ikke noget jeg klager over eller spekulerer på. Der købes ikke så meget til hjemmet i øjeblikket. Der fokuseres på livsvigtige ting som mad og husholdning. Det er som om vi er i krig og der er mange vigtige ting at forholde sig til. Jeg er bestemt heller ikke den eneste lille butik som synes det er hårde tider. Vi er rigtig mange. Men jeg håber på en god sommer forude, hvor jeg måske kan få lov til at lave udendørs servering fra min lille café, når der åbnes lidt mere op og at man får lyst til at købe lidt nyt og lækkert til hjemmet og køkkenet. Jeg håber og tror på det nok skal komme og at det lysner lige så stille forude.

Jeg giver i hvert fald ikke op og jeg bestiller stadig nye varer og planter blomster i krukker som kan pynte udenfor butikken. Vi er også igang med at hegne en del af haven ind, så vi også kan have noget privat have.

Jeg håber også at du bevarer håbet og at du og dine kære er raske.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Kh Carina

Her er en opskrift til hygge:

I dag får du en opskrift på en slags lemoncurd. Men den er lavet uden æg. Jeg elsker æg men lige i lemoncurd synes jeg det bliver lidt “ægget” i munden og det kan jeg ikke lide, så jeg laver denne uden æg. Kondenseret kokosmælk køber jeg i Meny, kokos smør (ikke kokosolie) samt guar kernemel køber jeg på nettet hos rawfood.

Jeg bruger saften fra 2 citroner, 1/2 dåse kondenseret kokosmælk,  ca. 50-75 gr kokossmør og en lille tynd skive alm. smør og en halv strøget tsk. guarkernemel. Ned i en lille gryde med det hele, tænde blusset og piske det godt sammen. Det er vigtigt der ikke er melklumper i. Og det skal ikke koge. Nogle gange drysser jeg også lidt vaniljesukker i. Det er ret nemt og hurtigt at lave og smager så dejligt på pandekager f.eks.

Obs. De lækre glas med låg har jeg i shoppen. Der kan være 1/2 L i den lille og 1 L i den store.


Loading

Skriv et svar