Du kære efterår…

Der er noget med efteråret.

Det føles som om det omfavner mig.

Efter en sommer som har lukket sindet op, fået mit blik vendt udad og som har givet lys og liv med badeture, sociale hyggestunder og meget mere, ja så er det som om efteråret siger “stop” nu skal du bevæge dig i et andet tempo. Både krop og sind.

Det er som om min krop og hjerne protesterer lidt.. nej lad nu sommeren vare lidt længere..

Er jeg virkelig klar til krybe ind i min hule allerede…

Men jeg overgiver mig lidt hver dag og nyder at kigge ud når den røde aftensol danser på himlen og man står dér i vinduet eller på terrassen med en kop te eller kaffe og en varm trøje eller plaid omkring sig og suger efterårets skønhed ind,

Så er det som om alting alligevel falder på plads og jeg begynder at nyde naturens omskiften og planlægger efteråret her i huset. Med pynt af græskar, æbler, lyng og
efterårsgrene eller en stille gåtur i skoven og nyde duftene og farverne

Vores lille efterårsprojekt, her i huset, er at få gjort klar til at 5-6 høns flytter ind. Det har jeg drømt om i flere år og jeg glæder mig helt vildt. Jeg vil gerne have lidt forskellige hønseracer, Brahma er én af dem.

Jeg vil ønske dig en varm og herlig start på efteråret. Hvis du mangler lidt til at gøre dit hjem efterårssmukt, kan du finde skønne ting på vores hjemmeside www.hyggehjem.dk

Kærlige efterårshilsner fra Carina

Loading

Skriv et svar