Sensommer

 

God sensommermorgen og formiddag.

Luften er kølig, det blæser lidt og det dufter af tidlig efterår. Men hov hvor blev sommeren af.. ? Den fløj afsted ligeså hurtigt som den plejer og lidt for grå og våd i år efter min smag ?? men lad os håbe at sensommeren strækker sig langt ind i efteråret ❤️ Det hyggelige er, at når det bliver tidligere mørkt, så begynder vi at tænde lys om aftenen i stager, lanterner og lygter. Både inde og på altanen, terrassen og haven. Vi høster frugter og bær og urterne får igen en plads i vindueskarmen.. Nogler sylter og fryser ned og andre bager og koger … jeg eeelsker denne tid på året og også efterår og vinter.. og ikke mindst julen..
I fredags var jeg på Formland messe og se efterårets nye trends og alle mulige skønne julevarer, sammen med Pia Hvenegaard . Det var en lang køretur frem og tilbage på én dag, men med godt selskab betød det ikke spor? Ib Laursens stand imponerede meget. Vi blev ved med at finde lækre ting som både talte til det hyggelige aspekt i hjemmet men også til kreativitet og forskellige stilarter med uendelige kombinationsmuligheder.
Efteråret byder på rigtig mange lækre nyheder til hjemmet og hos alle levenrandører er hyggen i højsædet med varme farver, bløde materialer som læder, velour og strik. Masser af træ og flet, både mørkt og lyst – slidt og malet og også mere jern og metal. Glas er også vældig populært og store glasstager til bloklys faldt vi fuldstændig for.
Nu skal jeg bestille nogle af de flotte ting hjem til butikken (nogle er allerede bestilt☺️) og så glæder jeg mig til at vise jer mere ?
Rigtig god dag ❤️
Kh Carina

Loading

Skriv et svar