Emma og Susie

Idag vil jeg skrive lidt om Emma Bridgewater og Susie Watson som er de to mærker jeg er eneforhandler af i Danmark.
Jeg stødte på Emma Bridgewater for 3 år siden, kort efter jeg startede shoppen. Jeg var på udkig efter et mærke som de andre danske indretningsbutikker ikke solgte, da der efter min mening er mange som forhandler de samme mærker. Jeg ville gerne skille mig lidt ud og satse på noget nyt som kunne kombineres med de mærker som de fleste allerede kender i forvejen. Det første mærke som jeg var først med i Danmark, var faktisk det svenske Strømshaga, men allerede få uger efter jeg lancerede det, var der flere andre danske webbutikker som havde fået samme gode idé. Så belært af erfaringen, var det min mand der forhandlede aftalen om eneforhandlingen af Emma Bridgewater porcelænet hjem, så vi var meget stolte over, at kunne lancere dette mærke – naturligvis 🙂 Emma Bridgewater har nogle meget i øjenfaldne designs som mange elsker men som også bliver lidt “for meget” for andre.
I foråret 2015 tog Christian og jeg en tur til England – hvor vi havde aftalt at mødes med en repræsentant for Susie Watson og vi havde en aftale om et besøg på Emma Bridgewaters fabrik i Stoke on Trent. Besøget hos Bridgewater var en sand fornøjelse. Skønt at noget der sælger så godt og er så populært stadig bliver produceret lokalt og dét der i særdeleshed “slog os”, var den glæde og stolthed de dygtige keramikere havde for deres håndværk og hvordan hvert enkelt stykke porcelæn kommer igennem op til 29 forskellige sæt hænder, inden det er færdigt.
Vi mødtes også med repræsentanten for Susie Watson, hvilket også var en meget stor fornøjelse. Jeg havde forinden selv investeret i nogle forskellige dele porcelæn som jeg havde forelsket mig fuldstændig i. Det smukke design er diskret og samtidig klassisk – med nogle moderne tilføjelser, som prikker eller striber og det passer ind i de fleste moderne hjem.
Susie Watsons produkter er også håndlavede med stor håndværksmæssig stolthed og bliver produceret på Sri Lanka. Her bliver stofferne og garn indfarvet i Watsons karakteristiske lyse designs men med naturlige og ikke skadelige farver. Porcelænet er ligesom Bridgewaters håndlavet fra den ene ende til den anden og Watsons kvalitet er noget helt ud over det sædvanlige.
Igen var det min dygtige mand der fik aftalen om eneforhandlingen på plads med Susie Watson og vi er stolte over at have to så fornemme designs i vores lille webshop.
Jeg har vedhæftet nogle links så du selv kan gå på opdagelse hos Emma Bridgewater og Susie Watson og se hvordan varerne bliver produceret. Og så er der her mine egne billeder af de smukke varer.
Tak fordi du kiggede med.

kh Carina

http://www.emmabridgewater.co.uk/en/uk/about-us/how-its-made/page/factoryvideo

 

  

 

 

Loading

Skriv et svar