1. December

I dag er det endelig blevet 1. december og årets travleste måned er i gang ❤️ Jeg håber I alle får hygget jer med jeres nære og kære og at du selv får tid og ro til at få julestjerner i dine egne øjne også. Vi kvinder er så gode til at glæde andre, at vi nogle gange glemmer os selv.. Det duer ikke ❤️ Din mand og din familie vil hellere se en glad kvinde end én der farer rundt for at gøre alle tilfredse. Dit smil smitter af på dine nærmeste – husk det.

Vi kommer jo ikke uden om at december også er måneden hvor der bliver guffet alskens lækkerier og de fleste af os putter et kilo eller to ekstra på sidebene og hvis du, ligesom jeg – ikke har mere plads på sidebenene, så er det en god idé at lave lækkerier som indeholder mindre sukker  Jeg vil lægge lidt opskrifter ind her i bloggen i løbet af måneden og den første kommer her. Det er en slags nutella men den kan også smøres på en kage eller puttes i konfekt ❤️ Jeg håber du har lyst til at prøve den. Den er også rigtig god som en hyggelig hjemmelavet værtinde/veninde gave.

Kh. Carina  

(Vil du gøre julegaveindkøbene lettere, så find lækre ting hos www.rosererrøde.dk – vi pakker også ind for dig uden at det koster dig noget ? Så slipper du for lange køer og stress i butikkerne. )

NUTELLA CREME
125 gr. smeltet mørk chokolade
150 gr. udstenede dadler
1/2 dl mandelmælk
1 dl kogende vand
1tsk kokosolie
1 stor tsk mandelsmør (kan også være peanutbutter, hvis du ikke har mandelsmør, bare vær opmærksom på at peanutssmagen træder mere frem.
200 gr revet hasselnødder eller andre nødder
1 spsk fibersirup
1 spsk kokos sirup
1 knivspids vanilje pulver
1 stor spsk kakao

1 knivspids salt

har du ikke fiber sirup eller kokos sirup kan andet selvfølgelig bruges men især fibersiruppen er med til at reducere sukkerkalorierne ?

Læg de udstenede dadler i en høj skål/kande med mandelmælk og kogende vand
Put kokosolie og mandelsmør i.
Riv nødderne i foodprocessor el. lignende.
Smelt chokoladen
Put resten af ingredienserne i i skålen med dadler m.m. og blend i et par minutter med stav blender og smag til med evt mere kakao eller sirup.
Hældes på glas og sættes på køl hvor den bliver mere hård i konsistensen.

 

 

 

Loading

Skriv et svar