Julen 2017

Tak fordi du læser med.

Dagens indlæg handler om julen ❤️?

Julen er den mest hyggelige tid på året men også den mest travle. Hos Roser er røde har vores udgangspunkt for indkøb af varer til julegaver været, at sætte de små gaver i fokus. Små lækre ting, man som modtager, kan hygge sig med. (Kaffe, te, cremer, sæber, chokolader m.m.) Det er jo rigtigt, at det ikke er størrelsen på gaven men omtanken og kærligheden bag – som betyder noget.
Glæden ved at give – og se stjernerne i øjnene på de der modtager. Det er noget vi alle kan lide.

Stærke følelser hører sig også til i julen og vi spreder kærlighed til vores nærmeste og mindes de der ikke er her mere. For nogen kan julen være vemodig og trist, da man måske har mistet en nær for nylig. Så er det dejligt at der er nogen der tænker på én med en lille julehilsen f.eks.
Julen er også forbundet med mange traditioner og som årene går, kommer nye traditioner til og andre bliver gemt væk.. det er livets gang og bare man husker på, at det faktisk kun handler om at hygge sig – alene og med andre, tja.. så går det nok ?
Jeg vil lige her til sidst minde dig om, at det er vigtigt at man i travlheden husker på, at give sig tid til sig selv – det kan være den bedste gave at give sig selv ❤️ små pusterum hvor man kan læse en bog, drikke en kop te, høre musik osv. Tid til dig er vigtig ?

Kh Carina
Ps. Mangler du stadig nogle gaver, kan du nå det endnu i shoppen og vi har også den sidste julepynt – hvis du mangler ❤️
www.rosererrøde.dk

Her er lidt billeder af vores julepyntede hjem ?

 

Loading

Skriv et svar