Vinterferie og forårsfornemmelser

 

Hej.
Idag er det lørdag og for mange er vinterferien netop startet ❤ Lyset er begyndt at vende tilbage for alvor og det er skønt. Med lidt sne her og der lyser det rigtig op i landskabet og det begynder så småt at krible i fingrene for at få lidt rigtig forår på banen, men vi må væbne os med lidt tålmodighed og nyde vinteren lidt endnu.

Men derfor kan man jo godt gå igang med lidt forårsforberedelser. Jeg er gået i gang med at plante stiklinger fra mine pelargonier, så terrassen kan få masser af blomster, når foråret kommer og nattefrosten forsvinder. Og så er jeg gået igang med oprydning her og der. Jeg har bl.a.fået ryddet ud og ryddet op i vores kælder. Fordi jeg pakker pakker til webshoppen dernede, bliver der let rodet med papkasser, pakkefnuller m.m. Jeg er også igang med at rydde ud i det sidste lokale bagest i i shoppen/butikken i vores “Roser er røde” hus. Dér skal jeg indrette en lille café. Men der er laaang vej for det ser mildest talt frygteligt ud, men med lidt tålmodighed og hårdt arbejde skal der nok komme gang i projektet.
Og når vi nu er ved Roser er røde…
I sidste uge var jeg på Formland messe og se de nye forårs og sommer trends og skønne varer til foråret og sommeren. Så kom jeg da rigtig i forårshumør he he. Grønne farver var der masser af til foråret men også lidt lyserød og lyseblå. Mørke træsorter er ikke kun i tilbehør som kasser og små hylder, nej møblerne bliver også mørkere og det rustikke look har virkelig fanget os her i Danmark og i Europa. Hygge er meget “in” og at skabe en rar stemning omkring os i vores hjem med lune farver, er dét der “hitter” suppleret med søde pastelfarver her og dér. Det er lidt omvendt af, hvordan det var for nogle år siden, hvor alt skulle være hvidt i hvidt eller pastelfarvet.

Jeg synes det er vigtigt at finde sig selv i de nye trends og supplere sit hjem her og der, med ting som man bliver glad for i det lange løb og måske også bare blive nøjes med at blive inspireret af hvad der rører sig og samtidig holde fast i det der “virker” for én selv.

Af nye tiltag til shoppen har jeg bestilt de lækreste elkedler i 4 smukke farver. Den er smuk og praktisk og hvis det er tid til at skifte den gamle elkedel ud, er den måske lige dét du har drømt om. Den har forskellige temperatur indstillinger og termokande effekt. Men læs mere om den i shoppen eller på facebook. Den er altså super smart.

Derudover har jeg bestilt smukke ting til hjemmet fra Jeanne d`Arc living, Chic Antique og Ib Laursen. Du kan se nogle af de smukke ting her på billederne. Men der kommer mere… så hold øje med www.rosererrøde.dk

I vinterferien kan du bruge rabatkoden “VINTERFERIE” på et samlet køb i shoppen, så får du -10% på hele dit køb.

Loading

Skriv et svar