Forår

Så siger kalenderen 1.marts og jøsses for en kulde og sne der er væltet ind over os ? Nu hvor det i følge kalenderen er forår, så blæser vinterkulden ind over os, fra iskolde Sibirien.
Men derfor kan vi godt “lege” lidt med forårs tanken og begynde at planlægge lidt. Med den nye årstid er der altid lidt at planlægge. Det stærke forårs lys får mange til at friske op på hjemmet på mange måder. Nogle vil gerne have malet, andre synes der trænger til lidt nye møbler eller andet tilbehør til hjemmet eller måske til altanen, terrassen eller haven. Der er også mange der gør forårs rent og begynder at gøre klar til påske pynt her og der. Der er altid noget at gå igang med og man bliver glad når der sker lidt forandring i hjemmet. Og husk at med blomster, krydderurter og andre planter, kan du friske dit hjem og indretning op i et snuptag ?
Hos Roser er røde er der dukket mange nye varer op og flere kommer til inden længe. Så trænger du til lidt inspiration, så følg med på Roser er rødes instagram side (rosererroede)  og facebook side https://www.facebook.com/rosesarered.dk/videos/1288490111295810/ hvor jeg laver opslag til inspiration.
Her er Marts kalenderen, som du kan downloade til din pc eller tablet.
Rigtig dejlig 1.marts til dig og dine ❤
Kh Carina


Loading

Skriv et svar