Forår NU

Foråret driller lidt og vi har sne kulde og blæst, de sidste uger, men så fik jeg nok og gik igang med at lave mit eget forår indenfor og det gør mig altså i godt humør.
Så imens vi længes efter lysegrønne blade og kirsebærblomster m.m. Så giver jeg dig et par tricks til at pifte dit hjem op med grønt og gult og lidt pasteller. Begynd f.eks. at plante stiklinger af pelargonierne fra sidste år. Køb lidt friske blomster – jeg må indrømme jeg gik lidt amok men nu skulle der bare ske noget hi hi – og køb lidt krydderurter, hvis du ikke allerede har. Det kan godt være det ikke lyder af meget, men gå igang med at stille det op, på en ny måde så det bliver blikfang i dit hjem. Bare dét at der bliver rykket lidt rundt frisker rigtig meget op. Jeg synes det er en god idé at samle planter og blomster i klynger og altså ikke spredt ud. Når de står sammen syner de af mere og giver et indtryk af et blomster/plantehav og det er altså guf for øjnene. Hvis du har mulighed for det så klip grene af buske og træer og put dem i små vaser. Brug evt glasflasker fra små sodavand, dressinger m.m. Det gælder bare om at få så meget ind, så det kan springe ud, så vi kan få vores eget forår indendøre ?

Her er lidt billeder du kan lade dig inspirere af ❤ trænger du til lidt nyt at putte grene og planter i, kan du kigge her www.rosererrøde.dk
Kh Carina – Roser er røde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loading

2 comments / Add your comment below

  1. Det er så fint Carina og du har så ret ! Blomster betyder alverden og gør så meget for hjemmet og sindet ♡

    Smukke billeder – god dag herfra ☆

    1. Mange tak for din søde kommentar Karina. Ja nu må det gerne blive lunere – vågnede op til snelandskab igen her til morgen ?? Så er det rart at her er lyst og forårsagtigt herinde ??
      God dag til dig ☀️?

Skriv et svar