Boligreportage

I ugebladet SØNDAG – i denne uge (uge 16) – bliver vores hus vist frem i en fin boligreportage. I efteråret havde vi besøg af en journalist og en fotograf, som jeg var blevet kontaktet af, efter de havde set nogle af mine billeder på facebook og instagram. Det var en fornøjelse at have besøg af de to skønne kvinder og der blev snakket og grinet. Det er lidt en sjov følelse at skulle vise sit hjem frem på den måde og inden de kom syntes jeg pludselig at der var meget der trængte til en overhaling og ting så helt forkerte ud osv. og min mand Christian måtte få mig lidt ned på jorden igen ?

Til at begynde med vidste jeg ikke hvilket ugeblad reportagen ville blive vist i men jeg blev rigtig glad for, at det var ugebladet SØNDAG. Det er danmarks største ugeblad og bliver læst af helt almindelige kvinder, som mig selv. Det kunne jeg forholde mig til på mange måder og jeg kontaktede ugebladet for at høre om de kunne bruge en gave fra min butik til en konkurrence.

Derfor kan man altså også vinde en fin gave fra www.rosererrøde.dk via ugebladet i denne uge.

Da der naturligvis blev taget flere billeder af vores hus end de viste i bladet, viser jeg nogle af dem her til dig og alle andre der kigger med. Ups et par af dem har jeg selv taget ?

Rigtig god dag og god uge. Kig forbi http://www.rosererrøde.dk

Vi har sat alle varer ned med -15% undtagen dem der er sat ned i forvejen og der er nye varer i udsalgskategorien og masser af nye forårsvarer ?

Kh Carina 


 

 

Loading

Skriv et svar