Foråret og nye kartofler

2 af mine favoritter her og nu.

Idag vil jeg dele 2 af mine favorit ting lige nu, med dig og det gælder både mad og boligindretning.

1.Favorit.

Foråret og nye kartofler er bare noget der hører sammen og denne skønne og super nemme kartoffelret kommer på bordet flere gange i løbet af ugen i øjeblikket. 

Du skal bruge nye små kartofler – vaskede og stadig med skræl, olivenolie, citroner , hvidløg, rosemarin, salt og peber.

I ovnen i 45 min – rør rundt i det en enkelt gang undervejs.

Dét der gør denne kartoffelret særlig lækker er hvidløg og citron. Jeg hakker et fed fint og blander i olien og derudover er det hele fed med skræl som bare smager vidunderligt når de er bagte. Citronen sammen med hvidløg og rosemarin giver kartoflerne en super lækker og frisk smag – prøv det – jeg tror du også vil elske denne nemme ret. Den kan bruges med både kød, fisk og vegetar tilbehør ?☀

2.Favorit

I indretningen er foråret den tid, hvor jeg godt kan lide at give vores hjem et “frisk pust”. Hos os skal der som regel vaskes vægge (pga vores store hunde) og klat males her og dér. Men jeg kan også godt lide at friske op med lidt nye farver i indretningen og der skal ikke så meget til, før det ser nyt ud. I år har vores spisebords stole fået nyt betræk. Jeg plejer at bruge forskellige blomstrede viskestykker til at betrække stolene med men i år har de fået hørstof fra Ikea på – alle sammen. Det er så nemt med en klipsemaskine at forny stolene. Og så koster det ikke en formue ? og som du kan se er der flere forskellige farver og mønstre under det nye betræk ?hi hi. Derudover er der kommet nye puder til at friske op i bænke og sofa. Det kan give et flot nyt look til det gamle og er altså billigere end at købe nye møbler ?

Jeg håber du nyder weekenden og du kan finde mere inspiration til din boligindretning  her http://www.rosererrøde.dk

Både puder, fade, porcelæn og glas finder du i shoppen.

Kærlig hilsen Carina

Loading

Skriv et svar