Så er vi igang igen

Vi sætter i stand – igen ?

Hej.

Jeg vil lige fotælle dig lidt om, hvad vi bruger vores fritid til i øjeblikket. Vi roder lidt i Roser er rødes lille butik og sætter baglokalet istand. Det var dét rum vi brugte som julestue,  før jul.  Før dét var det opbevarings og papkasse rum??

Men vi flytter også om i de andre rum. Vi vil nemlig gerne skrue lidt op for hyggen i den lille butik.

 Derudover vil vi gerne lave et lille caféhjørne, hvor man kan sidde og hygge sig. Der bliver mulighed for at købe kaffe, te, limonade, kage osv.  Ikke nogen fin frokost menu – det bliver meget enkelt men helt sikkert super hyggeligt. 

Vi håber på at være klar 1. marts. 

Her er et par billeder fra i formiddags. Christian murer, jeg maler – godt hjulpet af vores ældste søn.

Kan I have en fortsat dejlig søndag.

Kh Carina.

 

Loading

Skriv et svar