Luk lidt af foråret ind i dit hjem imens vinterkulden raser udenfor.


Så er vi kommet igang med februar – den sidste men som regel også den koldeste vintermåned. Det gælder om at putte sig med varme tæpper på kolde aftener og nyde denne smukke kolde vintertid med varme drikke og masser af hygge. Mange begynder at længes efter foråret og der er også mange der er “nedlagt” med forkølelse og influenza (pt. 2 stk. herhjemme) men jeg vil gerne minde om, at sidste års sne, frost og is varede til April måned. Lad os håbe foråret kommer forbi lidt før i år. 

Selv om vi har vinter udenfor, kan vi nu godt begynde at lave lidt forårsstemning indenfor i vores hjem, synes jeg. Det pifter op i hjemmet og minder os om at foråret skam venter forude. Jeg har købt små løgplanter i Netto, Rema og Meny og en fin Orkidé også (den købte jeg i Plantorama – de har tilbud på Orkidéer i øjeblikket) Jeg har valgt hvide og lysegule farver og en enkelt lilla. Jeg vil gerne vente lidt med pangfarverne indtil foråret rigtig står på spring. Og så samler jeg nogle stykker sammen, så man rigtig lægger mærke til dem.

Her er lidt billeder til inspiration. Jeg vil ønske dig en herlig start på denne nye måned.

Kh. Carina

Mangler du lidt til hyggen derhjemme, så find inspiration hos http://www.rosererrøde.dk

Eller hvad med et håndmalet, signeret billede. Nyt og sælges via kategorien “Malerier” hos rosererrøde.dk

Dette billede koster 350kr. 

Loading

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar