Hyggelig indretning med hylder

Halløj – så er jeg tilbage efter en pause.. 

Nogle gange er der andre ting i livet der fylder og så må det være sådan. Men jeg har nu nogle indlæg klar som handler om at indrette sig hyggeligt i sit hjem.  Og jeg har nogle tip til dig som du måske kan bruge ? 

Det første her, handler om hylder. For i en hyggelig indretning er hylder en rigtig god måde, at skabe hyggelig stemning på. Du kan forandre dit look i stuen, spisestuen, soveværelset, køkkenet osv. bare ved at sætte nye ting og evt med nye farver på dine hylder. Det kan være årstidsbestemt eller bare efter dit humør. 

Du kan med andre ord nemt og hurtigt lave forandring i dit hjem med hylder og efter min mening, kan man aldrig have for mange hylder. Og de behøver ikke være dyre. Den store hylde vi har over vores sofa er hjemmelavet med nogle hvide slidte jern hyldeknægte under. Hylderne i vores køkken er bl.a. fra trævarefabrikkernes udsalg, hvor man kan købe forskellige længder, bredder, hyldeknægte osv. 

Så her er lidt billeder til inspiration. Både ældre og nye.. god fornøjelse ?

Kh Carina 

Loading

Skriv et svar