Efterår hos Hyggehjem (tidl. Roser er røde)

Hej igen alle sammen.

Det er et stykke tid siden jeg har været forbi bloggen. Det skyldes mange ting. Foråret 2019 havde vi travlt med at lave caféen til butikken i Allerød færdig. Der skulle købes en ordentlig kaffebrygger og installeres et lille køkken med vask, et toilet skulle bygges og installeres, opvaskemaskine, hylder og meget mere. Efter vi åbnede op, er både Christian og jeg overvældet og også meget taknemmelige for den positive respons vi har modtaget. En fin anbefaling i en Allerød facebook gruppe samt en hel sides artikel i Frederiksborg amts avis har medført flere besøg i butikken og caféen. Det betyder rigtig meget for os ♥️

Så hedder vi jo heller ikke “roser er røde mere” – det har du nok bemærket. He he.. Da vores webshop firma lukkede og vi skulle finde et nyt, synes vi det var tiden til et nyt navn som fortalte mere om hvem vi er, det skulle være nemt at huske og det skulle fortælle lidt om hvad butikken står for. Så det blev til hyggehjem. Vi håber at du derude kan lide det og kan huske det.

Vi er rigtig glade for navnet selv om vi ind i mellem stadig kommer til at sige roser er røde ??

Skift af shop og navn, var lidt mere kringlet end vi havde kunne forudse – det nye firma holdt sommerferie midt i det hele og mange andre finurlige forsinkelser undervejs men nu skulle den fungere.

Vi er ikke færdige med at redigere den inde i – så den bliver mere overskuelig og nem at finde rundt i.

Sommeren blev for mig personligt også lidt af en “hård nyser” da min mor døde. Hun var syg i mange år af en sygdom som hedder MSA (minder om den mere kendte ALS)

Jeg havde mistet hende mere og mere i løbet af årene og selv om jeg med min fornuft kan sige at det var godt at hun fik fred, så savner jeg hende uendeligt meget.

Nu tager vi os meget af min far som føler sig så ensom og alene og du kan være heldig at møde ham i caféen, hvis du kommer forbi, for han kigger gerne forbi mindst én gang om ugen til en hurtig kop kaffe og kage og han snakker som et vandfald og kan være ret så underholdende og så er han så stolt af mig og at jeg har kastet mig ud i dette selvstændige eventyr med webshop, butik og café. Han er på trods af sine 77 år, stadig aktiv som arkitekt og roser mig for min gode smag (han er sikker på jeg har arvet det fra ham – men jeg tror mere det er fra min mor som også havde en lille indretningstylist boende i sit indre – men det siger jeg ikke til ham ?)

Sådan er livet – ingen går fri af sorg og bekymringer. Det sætter livet i perspektiv og vigtigheden i, at lave noget man kan lide. Noget man glæder sig til at stå op til hver dag. Med alle de kampe det indebærer men som gør glæden endnu større når det lykkes. Dét er livet for mig. Sammen med det største af alt – kærligheden. Til dem der betyder aller mest. Christian og vores børn.. og familien omkring os. De nære venner osv.. Sådan er det for de fleste men jeg skriver det til jer alle sammen alligevel. De gode tanker og følelser har det med at smitte, så giv dine kære og nære et ekstra kram idag ?

For mig personligt, har jeg brug for at sætte tiden “på hold” en gang i mellem og fokusere på det nære. De vigtigste mennesker i livet. Dem der lytter og forstår og stiller op når livet er svært – dem der aldrig dømmer eller tror de har løsningen på dine problemer.. Det er også dem man kan grine højt og længe med, spise for meget dessert med eller drikke lidt for meget rødvin med..

Lige i dette øjeblik sidder jeg i vores Svenske hus og skriver. Det bedste sted for Christian og jeg, til at finde roen og få set hinanden i øjnene, få snakket og hygget os..

Du kan nu også – som noget nyt – leje vores hus i Sverige, hvis du skulle få lyst.. se mere på hyggehjem.dk

Hvis du kigger forbi butikken og caféen i Allerød, så vil vi gerne byde dig velkommen og vi håber du synes om vores butik og café. Jeg bager hver dag og det er selvfølgelig mest mig du møder i butikken og caféen. Christian hjælper til ind i mellem når han kommer hjem fra job

Vores voksne børn kan du også støde ind i i butikken og caféen. Valdemar på 20 hjælper til ind i mellem.

Her er lidt efterårsbilleder til inspiration

Husk at kigge ind på hyggehjem.dk og se mere ?

Kh Carina

OBS: torsdag d. 31 oktober holder vi Halloween i butikken og caféen. Der kommer mere info snarest ?

 

Loading

Skriv et svar