Billige tips i november

Hej og velkommen igen til et nyt blog indlæg. Tak fordi du kigger med. Det betyder meget for mig at der er nogen som har lyst til at læse og og se mine indlæg.

Idag handler indlægget om billige tips til dig, som du kan blive inspireret af i denne tid hvor mange af os, begynder at forberede os på december ??

Det første er et tip til en hjemmelavet lysestage. Se med på videoerne. Den er faktisk nem at lave og er super flot med de mange stearinlys i. Er du ikke “handy” med en boremaskine, kan du købe dig til en lysestage hos hyggehjem.dk men denne her er altså nem at lave selv, så kig med.

Efter videoerne er der nogle tips til billige jule ting fra Netto og Rema i den hyggelige stil. Kig med…

Se også den fine julekalender fra Tafelgut med nostalgisk bil-billede på ? og lækre chokolader inden i. Du finder denne fine kalender hos hyggehjem.dk

For mig handler optakten til decembers hygge om, at få ordnet de ting som gør december knap så stresset og derfor er der lidt pynt der kommer op hver dag og indkøb og smågaver bliver købt her i november. Min adventsstage i år, har jeg ikke lavet endnu og det er ellers noget af det første jeg plejer at lave og jeg har skam også forskellige idéer, det er bare liige hvilken én jeg skal vælge ?

 

Jeg læste et sted om en ny trend der starter d. 10/11 hvor man tænder lysene i adventsstagen bagfra. Det vil sige det 4. lys først, søndagen efter det 3. osv. Når man når til 1. søndag i advent, begynder man så at tænde dem den rigtige vej – hvis du forstår. Så bliver nedtællingen til jul, på denne måde forlænget ?? “Novent” kalder man det. ? Så er tippet hermed givet videre.

Kan du nu have en fortsat dejlig november ♥️?? og husk der er nogle som siger at det er videnskabeligt bevist, at man bliver lykkeligere af at starte julen tidligere..?? ho ho

Kh Carina

 

 

Se lige disse søde julebiler som er købt i Rema 1000 til kun 25kr. stk

Og disse fine viskestykker er købt i Netto for 49 kr.i en 2-pack.

Loading

Skriv et svar