November rain

Så blev det november og det er blevet koldt.
Is på bilen om morgenen, vanter på – når man skal cykle, vinterjakken er kommet frem fra skabet..

Nogle synes november er en trist måned – kold, våd, mørk og blæsende. 
Men jeg elsker november. Ja jeg eeelsker november ?

Og det er der flere grunde til.

For det første fordi man for alvor kryber indenfor i varmen, tænder stearinlys og hygger med varme drikke, simreretter, hjemmebag osv. 

Og for det andet elsker jeg også november (fordi jeg – har fødselsdag i november?) og fordi jeg efter Halloween, synes det er tid til, at tænke lidt frem mod julen og det er da MEGA hyggeligt. Nu synes jeg godt, man må sætte små grantræer i vindueskarmen og lidt større grantræer på gulvet forskellige steder. Herhjemme har vi både de ægte og lidt kunstigt. Der må også gerne komme lidt lyskæder op og lanternerne får enten blok – stearinlys eller blok-kunstigt-lys i. Både inde og ude. Det er også i november du skal finde ud af hvordan din adventskrans/kasse/stage skal være i år og du skal også gøre kalenderlyset klar.. jep der er julesysler som presser sig på og det er altid godt at være i god tid


Så op med humøret og glæd dig over novembers mørke som inspirerer til at få lys ind alle vegne. Hyg dig med dig selv, familie og gode venner.. sæt julekreativiteten igang og hyg dig igennem hele november ? 

November er i øvrigt også en god måned til at få købt sine julegaver og hos hyggehjem.dk får du -10% på alle ikke nedsatte varer hele måneden ? Brug rabatkoden : November2019 


Tak fordi du kiggede med og jeg vil ønske dig en rigtig dejlig NOVEMBER ??❄️?☔️?

Kh. Carina

Hyggehjem.dk 

Loading

Skriv et svar