Inspiration


Hej med dig.
jeg håber at julen har sneget sig ind under huden på dig ♥️
Igår delte jeg nogle billeder fra vores hjem i en boligindretningsgruppe på facebook. I dag har mere end 400 klikket på synes godt om og 60 supersøde og rosende kommentarer. Det fik mig til at tænke at der måske var andre der også kunne finde inspiration i vores hjem. Så her er lidt jule billeder fra vores mest grønne og naturfarvede julehjem. I stuen er der dog nogle søde røde nisser som bare hører til her hos os hver jul ♥️
Mange diskuterer ivrigt og har stærke holdninger omkring kunstige og naturlige gran/juletræer. Jeg har valgt at have begge dele. Vores store træ i stuen er kunstigt. Det er et par år gammelt og det kommer vi til at bruge mange år fremover. Derudover har vi nogle mindre natur-træer i potter. Et er gravet op ved vores hus i Sverige, et andet er købt. De kommer ud at stå i haven når julen er overstået. Sådan er det her ? Hvad du og andre gør, har jeg ingen mening om. Der er ikke noget der er mere “rigtigt” i min verden. Alle skal gøre hvad der er bedst for dem og det gælder i øvrigt rigtig mange ting her i livet. Man bliver ikke gladere af at please nogen,  man bliver glad af at være sig selv og stå ved dét. 
Det varer ikke længe før vi skal hygge os med god mad og masser af hygge. Jeg håber du glæder dig og ikke har for travlt ♥️

Julen er en særlig tid hvor vi også tænker på dem der ikke er her mere.. dem vi savner. Og for mig er julen i år er lidt underlig, da det er første gang i mine 55 år jeg ikke skal være sammen med min mor. Hun døde efter lang tids sygdom i sommer. 
Jeg savner hende og da hun gik meget op i julen, er hun derfor er meget i mine tanker i disse dage.. jeg tror også hun er her hos mig.. jeg synes jeg kan fornemme hende ♥️ ja det lyder måske mærkeligt men sådan er jeg ??

Det var alt for nu, jeg vender snart tilbage med billeder til inspiration af forskellige juleborddækninger ♥️?

Kig også forbi shoppen hvis du mangler nogle gaver. I denne weekend 13-15 dec) har vi rabat på fragten. Se mere på www.hyggehjem.dk

 ???

Kh Carina


Loading

Skriv et svar