Nyt fra Hyggehjem

Hej med dig. Jeg håber at du er rask og har det godt og at du nyder sommeren. 

Verden omkring os er i forandring. Coronavirus er stadig farlig og som altid, når katastrofer rammer, så er det de fattige og syge som rammes mest. Man orker næsten ikke høre mere om det men lige nu stiger smittede og dødstallene i USA, Indien, Sydamerika og Kina er svær at vurdere fordi man er usikker på om det de siger er helt sandt.
Vi fik at vide at smitten ville blive lavere, når det blev sommer men hey rundt om i verden stiger antallet af smittede dramatisk hver dag. 

I min branche – møbel og interiør til hjemmet, bliver meget produceret i f.eks Indien og Kina og jeg har mærket situationens alvor ved nogle af mine leverandører. Susie Watson har pt lukket ned for leveringer til udenlandske forhandlere pga situationen i Indien. De passer godt på deres medarbejdere på deres fabrik, så der bliver ikke produceret lige så meget som der plejer og så er England også hårdt ramt og ligesom i Danmark arbejdes der så vidt det er muligt hjemmefra.

En af mine danske leverandører meldte ud, at hvis man pt bestilte varer, kunne disse tidligst blive leveret i september/oktober måned. Så jeg mærker også situationens alvor i min lille butik. Men jeg har heldigvis mange gode varer på lager og jeg er så glad og taknemmelig for hver en bestilling jeg får.

Som du sikkert allerede ved, så har vi besluttet at holde lukket i butik og café. Indtil 1/9. Vi er nemlig gået igang med at isolere caféen og bagefter skal vi have gjort noget ved gulvet derinde.

Vi har jo som altid et eller andet lille renoverings projekt igang her ?

Husk også at kigge forbi vores udsalg hos www.hyggehjem.dk 

Vi sætter løbende flere varer ned.

 

IMG_8452        klik her 


 ☀️

Kh Carina

Loading

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar