Varme i august

Juli er gået… Og august er allerede her. Ferietiden har for de fleste, været en rejse indad og måske udad i nærområderne i vores lille land. Måske med en lille sviptur til Sverige eller Tyskland eller noget andet som har været forsvarligt og indenfor rækkevidde… Dét med at se indad, tror jeg rigtig mange har gjort og stadig gør i denne Corona-tid. 

At fokusere på at finde roen i sig selv, at føle sig tilstrækkelig og god nok, at kunne slippe forventningerne som både kommer udefra men også indefra og leve livet her og nu, er nogle af de ting jeg har fokuseret på de sidste par uger og selv om jeg har arbejdet, så har jeg som altid i juli, også kunne mærke, at der er færre som køber ting til hjemmet lige nu, i stedet sætter fokus på at nyde livet med sine kære og nære i sin ferie ♥️  Så derfor har jeg også haft tid til at nyde mine unger og har haft overskud til at være ekstra sød ved manden min som har haft drøntravlt på jobbet og derudover har renoveret tag for mig. 

I august plejer det at være sådan at vi alle igen begynder at forberede os på et efterår, hvor vi naturligt nok, er mere indendøre og hygge os. Og så er der mange gode nyheder på vej i shoppen som du kan glæde dig til. 
Hos os er vores lille tagprojekt færdigt og så er der et gulv der venter. Men Christian siger at det ikke bliver lige så slemt, så det satser jeg på. For i august holder vi også lidt ferie, eller jeg holder jo aldrig helt ferie men når man arbejder med sin hobby, så føles det ikke stressende men bare helt ok.
Jeg glæder mig rigtig meget til, at vise jer de lækre ting som kan købes i shoppen til efteråret og som er så nemme at kombinere med det man har i forvejen. 
Boligindretning for mig handler ikke om at skifte stil, hver gang der er en ny farve eller materiale eller møbel hitter men at finde de ting som klæder éns hjem og som giver det et nyt frisk pust. 
Den moderne landstil som kombinerer nyt og gammelt, det rå og det klassiske hitter overalt i den vestlige verden og har du brug for inspiration, så søg på instagram #modernfarmhouse, #whitecottage #countrycottage bare for at tage et par eksempler. Så ser du billeder fra forskellige instagramkontoer med dét som tema. 
Og hvor er det bare herligt – Varmen er tilbage i august og mon ikke vi alle sætter pris på dét ?
Denne skønne sensommertid byder derfor stadig på sommerhygge, bare tæer og måske en kold dukkert. Kig forbi hyggehjem og se de skønne sommer udsalgsvarer og husk at vores udsalg stopper snart – på lørdag d. 8/8 2020  
Kh Carina
 

Loading

Skriv et svar