Efterår

 

Efteråret 2020

Tiden flyver afsted og havde nogen fortalt mig for et år siden, at 2020 ville blive et år med virus, karantæne, afstand til hinanden, raceuroligheder, økonomisk uro og arbejdsløshed, ja så tror jeg ikke jeg ville have troet på det.. men her er vi og vi forsøger stadig at lære hvordan vi “danser” med denne covid 19 virus så den ikke løber løbsk og vi samtidig formår at leve uden for store afsavn.

I denne “crazy” tid vi befinder os i, er vores hjem er blevet vores ferie resort, vores oase, vores “helle” men også vores arbejdsplads, vores klasseværelse, daginstitution m.m. Hjemmet er virkelig blevet omdrejningspunktet for vores liv med vores allernærmeste.

Jeg håber at du kan blive inspireret til at gøre dit hjem ekstra hyggeligt via billeder jeg lægger op her og på Instagram (@hyggehjem.dk) og også via varerne i min lille shop.

Lige nu lægger vi efterårsvarer på hylderne og i shoppen, så kig forbi og se de fine nyheder. 
http://www.hyggehjem.dk

Her er lidt inspiration med tidligere efterårsbilleder.

Kh Carina

 

http://www.hyggehjem.dk

 

Loading

Skriv et svar