Café og shop i fuld galop ?

Hej alle sammen.

denne smukke solrige søndag må jeg lige skrive lidt om, hvordan vores café projekt skrider fremad (på billedet øverst – et kig fra mit køkkenvindue til shoppen) For det har ikke været nemt og det er det stadig ikke.

Først skulle caféen isoleres op mod tag og loft. Huller skulle fyldes, brædder skulles saves og sættes på. Der skulle males og der skulle laves elektricitet og stikkontakter. Dét der skal blive et lille toilet, dér skulle gulv og vægge males. Afløbet gøres klar osv.

Alt sammen med en masse der skulle tages stilling til undervejs og med løsning af uventede problemer som der altid opstår, når man renoverer. Her er et par billeder fra processen.

I denne weekend kom vi så til dét som Christian har gruet for hele tiden, nemlig at lægge vand ind til toilet og café i det lille hus. Vi vidste hvor vandet skulle komme fra, da vi har en hane lige indenfor døren i shoppen, hvor vi tilkobler haveslangen om sommeren. Så langt så godt. Så skulle vandet føres gennem et rør i gulvet i det første rum i butikken og komme op af gulvet ude på det lille toilet (??) (og derfra skal det føres ud i caféen på den anden side) Se det viste sig at være sværere end vi havde frygtet og Christian baksede hele torsdag og fredag aften samt hele dagen igår med det. Da han sent igår endelig mente han var færdig og lige skulle afprøve med vand på, tja såå.. kom der bare ikke noget vand ud.. hanen var tom ? og der gik der lige en klap ned for os begge to. Vi havde knoklet hele dagen. Jeg var stik i rend dreng til Silvan og Ikea, hjalp med at føre og holde rør, men Christian er jo den der regner det hele ud, planlægger og arbejder. Så jeg fik også så ondt af ham, kunne se på ham at han var ved at opgive. 

Vandet kommer fra kælderen i vores eget hus.. gravet ned og ført over til hanen i shoppen. Så hvor mon det så lige er gået galt ? jøsses… det var næsten ikke til at overskue men altså her til morgen har Christian igen regnet det ud og været i xl byg, har bakset og knoklet og nu løber vandet igen. Pyhh… Han er virkelig en “handy man” og jeg undrer tit om han ikke skulle have været håndværker – eller ingeniør i stedet for,  for han er bare så god til at regne det hele ud inde i hovedet og lave små tegninger og opmålinger osv. Og så til at udføre det også. Ja jeg er ret stolt af min mand ?

Nå men nu kan vi komme videre men jeg har sagt at han skal idag holde fri fra kl. 11. Han trænger til det. Det har kostet et par søvnløse nætter og han skal også slappe lidt af. I morgen skal han 1 uge til L A  med sit job, for ja han har nemlig et fuldtidsjob ved siden af ?? så toilet, vask med mere må vente til han kommer hjem igen. 

Men det skal nok blive godt og jeg glæder mig rigtig meget til vi kan åbne op for det hele igen. Forårsvarer ligger i uåbnede papkasser og kommer ikke i shoppen før vi har mere på plads. Som I nok også har lagt mærke til, så laver jeg heller ikke så meget reklame for butikken i øjeblikket.. Der er så meget andet lige nu.. men jeg kan stadig komme til varerne, hvis der er noget du vil bestille. Der er orden i rodet, kan man sige ??

Som du nok har regnet ud åbner vi ikke op 1. Marts alligevel. Det har været en lidt større omgang end vi havde regnet med. Jeg giver besked når vi nærmer os en åbningsdato. 

Kan du have en dejlig søndag ??

Se mine grene fra haven er sprunget ud herinde i min stue.. snart Marts og forår ?

Kh Carina 

www.rosererrøde.dk

Loading

8 comments / Add your comment below

 1. Hej søde dig
  Hold da op sikke en omgang?
  Men ddt skal nok blive godt??
  Han er en knag ham Christian ❤️
  Glæder mig til at se det færdige resultat
  God weekend til Jer begge?
  Knus Pia

  1. Hej søde du. Tak og ja det må du nok sige – men det skal være skidt før det bliver godt, siger man vist ? Og ja han er altså guld værd – uden ham ville ingen af mine drømme gå i opfyldelse ♥️
   God weekend til jer derhjemme også ?

 2. Iiih Carina sikke et team i er , det lyder super hyggeligt med en Cafe ❤ jeg håber Christian får en dejlig uge i L.A og vandet opføre sig ordentligt i den kommende cafe indtil han er hjemme , søndags knus herfra

  1. Hej Karina
   Mange tak og jo det er vi og heldigvis kan jeg få ham med på mine skøre idéer ?
   Jeg glæder mig helt sindsygt til at vi er færdige og ja jeg krydser også fingre for at vandet opfører sig ordenligt nu.
   Søndagsknus tilbage til dig ?♥️

 3. Der er godt nok gang i den lille butik søde. I er super seje med alle jeres ideer og udførsler af dem! ?? Forstår godt du er stolt af Christian ? Jeg glæder mig så meget til at se det hele, får helt sommerfugle i maven på jeres vegne.
  Stort knus Katja

  1. Hej søde. Ja vi keder os ikke ?? og jeg glæder mig til at vise dig det alt sammen ?? stort knus tilbage til dig ?☺️

 4. Bare rolig
  Vi venter tålmodigt til I er klar
  og SÅ kommer vi !!

  Pøj pøj og fortsat god arbejdslyst
  Kh
  Loppe

  1. Hej Loppe. Mange tak. Vi kæmper videre og glæder os til at kunne åbne op igen ??

Skriv et svar