Butik og café i stille galop ?

Hej.

Her er lidt nyheder fra Roser er rødes ombygning ?

Det går langsomt fremad i butik/caféen. Planen var at sætte lamper op i weekenden men det skulle vise sig, at al den el Christian så møjsommeligt havde trukket, skulle laves om pga nogle gamle stofledninger i væggene og noget med jord til stikkontakterne osv.. Efter Christians arbejde fra morgen til aften i weekenden er vi så nu tilbage igen, til dér hvor vi troede vi var i fredags… he he. Det lader vi os ikke slå ud af og selv om det her projekt har været langt værre end vi havde forestillet os, så er vi ved at kunne se en ende på det og når lamperne er på plads og alle varerne støvet af og indretningen er i orden, ja så kan vi planlægge at åbne op igen ?♥️ Og jeg er igang med at rokere rundt og tørre af.. 

En lille sjov ikea historie skal du have med på vejen 

og som du måske kender eller i hvert tilfælde godt kan sætte dig ind i ??

For søndag tog jeg i Ikea for at købe 3 spotlamper og da jeg vidste hvor jeg skulle finde dem i stueetagen, behøvede jeg ikke gå op i afdelingerne og jeg lovede mig selv at det skulle gå hurtigt og at jeg absolut kun skulle have de 3 spotlamper ? Så jeg snuppede én af de gule vareposer og gik med raske skridt ind… det gik meget godt de første 30 – 40 sek. Men så begyndte det altså at gå galt.. ?? der var lige lidt mere og ups lidt mere som jeg måtte have med hjem og da jeg fandt lamperne, var den gule pose fyldt til bristepunktet og jeg havde en stor kasse under armen ved siden af. Jeg måtte have en ung ikea-mand til at hjælpe mig med at finde lamperne og han kiggede underligt på mig og spurgte med et skævt smil og løftede øjenbryn, hvorfor jeg ikke havde taget en vogn. “Altså jeg skulle jo egentlig bare have lamperne” svarede jeg smågrinende imens jeg godt kunne se jeg så lidt komisk ud,  for nu havde jeg gang i en gul varepose mere til lamperne som selvfølgelig var pakket i de længste papkasser der slet ikke rigtig kunne være i en gul pose og ja så skulle der også pærer til og nu var jeg virkelig læsset op og jeg sagde mange tak for hjælpen til den unge mand og nu må jeg indrømme det var blevet en ret så uhandy affære, stadig med stor papkasse i den ene hånd sammen med en gul fyldt varepose og så endnu en fyldt varepose i den anden hånd. Jeg fyldte nærmest gangarealet ud i bredden og det var svært for nogen at passere forbi mig og ja folk kiggede lidt underligt på mig. Jeg begyndte at svede og overvejede at sætte det hele ned og gå min vej ?? men så skete det fantastiske.. den søde unge ikeamand kom småløbende til min “rescue” med stor fin ikeavogn og sagde bare “værsgo’” med et stort smil. Se det reddede min dag og jeg blev så glad og takkede ham mange gange ?? (gad vide hvor mange gange på en dag, han møder kvinder som mig som har overvurderet deres kontrol evne, når de går igennem stueetagen ????) Ha ha.. 

Så blev min lille bil fyldt op ?

Købte bl.a disse glasvaser til en 5’er stk. Så kan man godt købe nogle stykker – det ser så fint ud sammen synes jeg ?

Tak fordi du læste med og hav dig en dejlig dag og pas godt på dig selv.

Kh Carina/Roser er røde

Loading

2 comments / Add your comment below

  1. Ååhhh hvor jeg kender det ?? sku jo bare liiiige ha dette og denne og …og …og …og … tager altid en vogn fra starten ?? glæder mig til cafe åbning ???☕️

    1. Ja jeg må gøre som dig næste gang – en vogn fra starten ?? og tak glæder mig til besøg i caféen ?♥️

Skriv et svar